Expositie Kleurenpalet

 

 Kleurenpalet

Herma Immink en Jan Eric Krikke

te bezichtigen van 24 oktober 2019 t/m 16 november 2019

(opening op zaterdag 26 oktober 2019 om 10:30 uur)

 


Dubbelexpositie van Herma Immink (Kloosterhaar, glasfusing) en Jan Eric Krikke (Meppel, fotografie)


De passie van Herma Immink is glas.Zij maakt glasobjecten door middel van de techniek 'glasfusen'. Glasfusen is het samensmelten van glas in de glasoven. Haar werk kenmerkt zich door veel kleurgebruik; zo wordt de wereld vrolijker en kleurrijker! Haar inspiratie haalt zij uit de natuur en de dingen om haar heen. Met name door de lichtinval zie je het glas steeds vanuit een andere dimensie.
Zij heeft zichzelf in glasfusen kunnen ontwikkelen door het volgen van diverse workshops en door veel te lezen over de mogelijkheden van glasfusen.

Website: http://www.glasatelier-herma-immink.nl/

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 5317 6984.

Herma 1Herma 2Herma 5Herma 3Herma 4


 

Jan Eric Krikke maakt illustratieve foto┬┤s op locatie en in de studio. Denkend vanuit een concept ontwikkelt hij verrassende, kleurrijke beelden. Hij roept een wereld op die je door andere ogen bekijkt.

Website: http://www.jekfoto.nl/fvs/.

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06 3449 1272.

JanEric 2JanEric 1JanEric 3JanEric 4JanEric 5